Референции

Хуманик ЕООД

РЕФЕРЕНЦИЯ за фирма „Трансъл Сървисиз” ЕООД, гр. София

Хуманик ЕООД използва услугите на „ТрансълСървисиз” ЕООД за превод от и на немски език. Съвместната ни работа започва от 2011 г, много сме доволни от качеството на превода, от професионалното и безупречно отношение и от стриктното спазване на уговорените срокове.

Услугите, които сме ползвали са превод на печатни материали свързани с дейността на фирмата, продукТови обучения и такива за повишаване квалификацията на нашите служители.

Екипът, от преводачи е неразделна част от екипа на Хуманик ЕООД поне два пъти  годишно, когато  се провеждат обучения на треинърите ни в Австрия.

Препоръчваме „Трансъл Сървисиз” ЕООД като надежден и коректен лартньор.

Галя Илиева Търговски мениджър
София

9.03.2016

ССС Обувки България

РЕФЕРЕНЦИЯ за фирма „Трансал Сървисиз“ ЕООД, гр. София

Фирма „ССС ОБУВКИ БЪЛГАРИЯ ЕООД“ работи с агенция за преводи и легализации „Трансал Сървисиз“ ЕООД още от стъпването си на българския пазар.

Изключително сме доволни от съвместната ни работа. Със своето сериозно отношение и бързина фирмата улесни стъпването ни на българския пазар.

Вярваме, че сътрудничеството ни ще продължи и занапред и препоръчваме фирма за преводи и легализация „Трансал Сървисиз“ ЕООД, гр. София, като надежден и сигурен партньор в бизнеса.

Венцислав Огнянов, Директор

07.03.2016

ГРАВЕ БЪЛГАРИЯ

ГРАВЕ БЪЛГАРИЯ Животозастраховане ЕАД – Застраховането на Ваша страна

Sofia, den 7. Marz 2016

Empfehlungsschreiben fur Frau Anita Alexieva

Wir diirfen festhalten, dass Frau Anita Alexieva seit 2009 fur unser Untemehmen,  GRAWE        Bulgarien Lebensversicherung EAD,  freiberuflich tatig ist.

In dieser   Zeit hat  sie schriftliche Ubersetzungen in Deutsch/Bulgarisch/Deutsch zu unserer vollsten Zufriedenheit durchgefuhrt. Frau Alexieva erbringt auch hochst professionelle Dolmetschdienstleistungen in der gleichen Sprachkombination bei Meetings, Seminaren und Unternehmensprasentationen.

София 1612, бул. Цар Борис Ill Ng 1

тел.: (02) 981 1365, 980 6358, 989 0044 факс: (02) 989 0034

e-mail: office@grawe.bg www.grawe.bg

Nadezhda Shtereva,

Vorstandsmitglied, COO

Други референции