Конферентни преводи

Конферентни преводи

Конферентни преводи – в помощ на бизнеса!

 

Въпреки че английският език е най-разпространеният език в света на бизнеса, винаги ще има езикова бариера между двама души, за които английският не е майчин език, и те ще предпочетат да преговарят на родния си език.

Това е особено вярно за конференции, семинари, търговски изложения и други, свързани с бизнеса случаи. Хората искат  напълно да се разбират  и да бъдат изцяло разбрани.

Това е моментът, в който Вие имате нужда от преводач. За конферентни преводи и симултантни преводи те са абсссолютно необходими. Конферентните преводачи са неизменна част от всяка международна конференция, симпозиум, бизнес преговори, семинари, лекции…

Тяхната работа и приносът им за доброто протичане на събитието често остават незабелязани. Без конферентните преводачи обаче комуникацията между участниците в международната проява би била доста усложнена. 

 

Какво е конферентен превод ?

 

На първо място това е КОМУНИКАЦИЯ.

Конферентният превод гарантира създаването на комуникационна връзка между хората, премахва езиковите бариери и помага за сближаване на различни култури. 

 

Конферентен превод – симултанен, консекутивен, лиезон, шушутаж…? Какъв вид да изберете?

 

Зависи от това каква комуникация искате да осъществите. Ето защо ние ще Ви предложим напълно безплатна консултация, която да Ви помогне да направите правилния избор лично за Вас. Всяко събитие е уникално и индивидуално, затова и трябва да се планира и организира като такова.

Защо да изберете нашата услуга „Конферентен превод“? 

Защото ние ще Ви предложим:

Безплатно

Консултация за вида на превода;

Избор

Избор на най-подходящите конферентни преводачи според тематиката на събитието;

Качество

Винаги високо качество в лицето на професионални и отлично обучени конферентни преводачи;

Цена

Индивидуална ценова оферта според Вашите нужди.

Call Now Button